Rahoittaja.fi on tarjonnut luottoa yrityksille vuoden 2015 alusta saakka. Sitä ennen olemme kuitenkin jo rahoittaneet yrityksiä, ostamalla erääntymättömiä laskuja. Laskujen myynti nopeuttaa yrityksen kassavirtaa ja vapauttaa laskuissa kiinni olevat varat yrityksen käyttöön heti. Voit lukea lisää laskurahoituksesta sivuiltamme.

Koska haluamme auttaa ja palvella myös yrityksiä, joilla ei ole mahdollisuutta myydä yritysten välisiä laskuja, otimme vuonna 2015 laskurahoituksen rinnalle Yritysluotto-tuotteen. Yritysluotto-tuotteemme on ollut menestys ja jo ensimmäisenä vuotena saimme myöntää luottoa yli 15 000 suomalaiselle yritykselle. Yrityslaina on tyypillisesti 10 000 eurosta 15 000 euroon ja tyypillinen asiakkaamme on pieni tai keskisuuri suomalainen yritys.

Yritysluottoa joustavasti ja yrityksesi tarpeiden mukaan

Vahvuutenamme on suuri ja vakiintunut laskurahoitusasiakaskunta, joka mahdollistaa myös vakaan ja luotettavan luoton tarjoamisen yritysasiakkaille. Yrityksemme vahvuus on, luotettavuuden ja joustavuuden ohella, osaava ja henkilökohtainen palvelu. Lisäksi meillä on pitkä historia yrityksien rahoituksesta, joten osaamme kuunnella yrittäjän ja yrityksen tarvetta sekä löytää hänen tilanteeseensa parhaiten sopivan rahoitusmallin. Asiakaspalvelumme koostuu yritysrahoituksen asiantuntijoista ja meillä on aina aikaa sinulle ja yrityksellesi. Olemme myös markkinoiden nopein rahoittaja. Rahat ovat pääsääntöisesti aina samana arkispäivänä, jolloin rahoituhakemus on täytetty, asiakkaamme käytössä.

Ota rohkeasti yhteys Yritysluotto-tiimiimme ja kysy yrityksesi tilanteeseen parhaiten sopivaa rahoitusratkaisua!

  • Yritysluotto 3000 – 50 0000 € helposti
  • Luottopäätös heti, laina tilille hetkessä
  • Yrityslainaa 1 – 12 kuukaudeksi
  • Yritysluottoa vakuutta vastaan