yrityslainavertailu

Hae lainaa suoraan tästä

Helpottaaksemme työtäsi, vertailimme yrityslainoja puolestasi. Yritysrahoituksesta puhutettaessa, ajatus kääntyy helposti pankkeihin. Pankit eivät kuitenkaan rahoita kaikkia yrityksiä tai edes kaikilla toimialoilla toimivia yrityksiä. Pankkien yrityslainoissa vaaditaan usein reaalivakuuksia, joita esimerkiksi palveluja tarjoavalla yrityksellä saattaa olla vaikea järjestää. Lisäksi pankit toimivat vielä hyvin perinteisellä tavalla. Ilman kasvotusten käytävää lainaneuvottelua sekä  tilinpäätöksien ja investointisuunnitelman läpi käymistä,  yrityslaina hoituu vain ani harvoin. Ainakin aikaa tuhraantuu useampia päiviä ennen kuin lainaraha on yrityksesi tilillä.

Tämä kuulostaa meidän korviimme vanhanaikaiselta ja turhan mutkikkaalta tavalta hakea rahoitusta. Siksipä yksinkertaistimme yrityslainan hakua. Meillä Rahoittajalla edellytämme vain, että sinulla on Suomeen rekisteröity y-tunnus, yrityksesi on aktiivisesti toiminnassa ja sen asiat on hoidettu mallikkaasti.  Lisäksi tarvitsemme vastuuhenkilön henkilötunnuksen. Näillä tiedoin voimme myöntää yrityksellesi lainaa, vielä samana arkipäivänä hakemuksen täyttämisestä!

Rahoittajan ehdoton ja merkittävin valtti muihin toimijoihin nähden on nopeus. Lupaamme olla nopeampia kuin yksikään toinen toimija markkinoilla. Nopeimmin yrityslaina järjestyy täyttämällä tämän sivun lainanhakulomake verkkopankkitunnistautumisineen. Näin pystymme heti varmistamaan tietosi ja myöntämään sinulle yrityslainan.

Hae lainaa suoraan tästä linkistä