Kuka voi hakea yrityslainaa?

Yrityslainaa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa lainaa hakevassa yhtiössä. Laina haetaan ja myönnetään aina yritykselle.

Voiko yrityksemme hakea yrityslainaa, jos yrityksemme edustamiseen tarvitaan yhtiöjärjestyksen mukaan kahden henkilön allekirjoitus?

Kyllä voi. Nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö täyttää lainahakemuksessa vaaditut tiedot. Kaikki nimenkirjoitusoikeudelliset  kutsutaan allekirjoittamaan  lainasopimus ennen lainasumman siirtämistä yrityksen tilille.

Myönnätteko yrityslainaa myös uusille yrityksille?

Kyllä. Kaiken kokoiset ja ikäiset yritykset voivat hakea kauttamme yrityslainaa.

Vaatiiko yrityslainan hakeminen vakuuksia?

Ei. Yrityslainamme on vakuudeton. Henkilötakaus riittää velan vakuudeksi.

Tarvitaanko yrityslainaan henkilötakaus?

Kyllä. Lainat vaativat vähentään yhden henkilön omavelkaisen takauksen. Takaajan luottotiedot tulee olla moitteettomat. Suuremmissa yrityslainoissa tarvitaan yleisemmin useampi takaaja.

Voiko lainanhakemuksen täyttäjä toimia myös lainan takaajana?

Kyllä voi.

Omavelkainen takaus, mikä se on?

Omavelkaisen takauksen antava yksityishenkilö vastaa velasta aivan kuin se olisi hänen oma velkansa. Jos yritys jättää lainan maksamatta tai laiminlyö muutoin takaisinmaksuvelvoitteensa, velka voidaan periä takaajalta täysimääräisesti kaikkine kuluineen ja korkoineen.

Kuinka nopeasti yrityslaina myönnetään?

Käsittelemme hakemuset aukioloaikoinamme, arkisin klo 8-16. Hyväksyttyäsi sähköpostiisi saapuvan lainasopimuksen, siirrämme rahat välittömästi tilille. Aukioloaikojemme ulkopuolella tulleet hakemukset käsittelemme välittömästi palauttuamme töihin.

Kuinka nopeasti laina siirretään yrityksen tilille?

Käytössämme on suurimpien suomalaisten pankkien tilit ja näihin pankkeihin varat siirtyvät pankkien aukioloaikoina välittömästi. Mahdollisiin muihin pankkeihin rahat siirtyvät viimeistään 1-2 pankkipäivän kuluessa. Näitäkin siirtoja on mahdollisuus nopeuttaa pikasiirtojen avulla. Pikasiirroista perimme 15 €:n palkkion.

Miten yrityslaina maksetaan takaisin?

Yrityslaina maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain. Maksuaikataulu ja muut maksuun liittyvät tiedot löytyvät aina lainasopimuksesta. Asiakasallekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti ennen lainasumman siirtämistä.

Onnistuuko yrityslainan ennenaikainen takaisinmaksu?

Kyllä onnistuu. Ennenaikainen maksu ei kuitenkaan vähennä yrityslainojen kulujen ja korkojen osuuksia.

Kuinka paljon yrityslaina maksaa?

Yrityslainan hinta vaihtelee lainasumman ja laina-ajan mukaan.

Millaiselle yhtiölle myönnätte yrityslainaa?

Myönnämme Yrityslainaa seuraavilla ehdoilla:

  1. Yritys on Kaupparekisterissä ja ennakkoperintärekisterissä oleva suomessa toimiva yritys
  2.  Yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä tai verovelkaa
  3. rityksen vastuuhenkilöt ovat hyvämaineisia
  4. Takaajalla/takaajilla ei ole maksuhäiriöitä

Onko sinulla muuta kysyttävää yrityslainoistamme?

Ota yhteys asiakaspalveluumme esimerkiksi sähköpostilla info@rahoittaja.fi ja 0290 300 400. Vastaamme kaikkiin sinua askarruttaviin ja yritysrahoitusta koskeviin kysymyksiin!