Corona Capitalin yrityslaina on 3000 – 50 000€ määräaikainen kertalaina, joka maksetaan takaisin tasaerissä sekä ennalta sovitussa maksuajassa. Yrityslaina voi olla summaltaan esim. 5000 € ja laina-ajaltaan kolme kuukautta.

Kyseiselle yrityslainalle takaisinmaksettava kuukausierä on 2056 €. 5000 euron yrityslainan takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan on 6169 €. Kyseinen yrityslaina on nopeasti maksettu takaisin ja sen turvin olet päässyt taas eteenpäin liiketoiminnassasi. Voit tutustua eri lainasummien takaisinmaksuaikoihin ja hintaan sivustomme yrityslainalaskuria käyttämällä.

Corona Capitalin yrityslaina:

 1. 3000 € – 50 000€ laina 3-12 kk laina-ajalla
 2. Ei piilokuja eikä perustamismaksuja
 3. Rahat jopa samana arkipäivänä yrityksen tilillä
 4. Takaisinmaksettaessa selkeät kuukausittaiset tasa-erät
 5. Mahdollisuus saada lisälainaa paremmilla ehdoilla
 6. Henkilökohtainen palvelu ja oma lainakäsittelijä jokaista asiakasta varten

Kuka voi saada yrityslainaa?

Voit hakea yrityslainaa jos:

 1. Yritykselläsi on suomalainen y-tunnus
 2. Yritykselläsi ei ole verovelkaa
 3. Yrityksesi oma pääoma on positiivinen
 4. Yrityksesi ei ole yrityssaneerauksessa eikä ulosotossa
 5. Yrityksesi on kaupparekisterissä ja ennakkoperintärekisterissä
 6. Yritykselläsi on vakuus tai henkilötakaus yrityslainan turvaksi

Hae yrityslainaa

  Loppu yrityksen rahan tarpeelle nopeasti ja vaivattomasti

  Tiukassa paikassa on useampia tapoja kerätä kasaan yrityksen tarvitsema rahasumma kuten esimerkkinä käyttämämme  5000 euroa. Käyttöpääoman tarve yleisin asiakkaidemme ilmoittama syy yrityslainan hakuun. Nopeammin ja vaivattomammin yrityksesi tarvitseman summan 5000 eurosta 50 000 euroon saatkin Corona Capitalin  yrityslainalla. Lainahakemuksen täytät hetkessä, vaikka lounastauolla, ja lainapäätöksen saat heti. Rahantarve on hetkessä ohi, sillä myönnetty laina näkyy yrityksesi tilillä useimmissa tapauksissa vielä samana päivänä. Voit jatkaa hyvillä mielin ja stressittä sitä missä sinä olet paras, omassa liiketoiminnassasi, me tarjoamme rahoituksen! Yrityslainan avulla fokus pysyy oikeassa asiassa eikä sinun tarvitse pähkäillä yrityksesi rahoitusta.

  Yrityslaina tarvitsee vakuuden

  Tarvitset yrityslainallesi vakuuden. Vakuus turvaa lainasopimusta ja vastaa omalta osaltaan siitä, että lainasopimuksessa pysytään. Tarvittu vakuus määräytyy tarvitsemasi lainasumman myötä.

  Yrityslainaa siksi ajaksi kuin yrityksesi sitä tarvitsee

  Useimmiten yrityslainan tarve on tilapäistä. Corona Capitalin tarjoaman yrityslainan turvin, yritykselläsi on mahdollisuus selvitä kuukaudesta muutamaan kuukauteen kestävästä kassavajeesta. Uusille yritysasiakkaille tarjoamamme yritysluotto on yleensä muutamasta tuhannesta eurosta 10 000 euroon. Kun tunnemme sinut sekä edustamasi yrityksesi paremmin, on meidän mahdollista rahoittaa yritystäsi suuremmallakin lainasummalla ja paremmilla lainaehdoilla. Kun yrityksesi äkilliset menot tai kassavaje on selätetty ja laina maksettu takaisin, et ole enää sitoutunut mihinkään. Tutustu Corona Capitaliin jo nyt ja pyydä lainatarjous vaikka valmiiksi mahdollista tarvetta varten!