Corona Capital Oy on täysin suomalainen vuonna 2013 perustettu rahoitusyhtiö, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja yritysten lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin. Toimistomme sijaitsee Espoossa Kehä I:n laidalla. Työllistämme 10 henkilöä. Toimintamme perustuu yksinkertaisiin ja selkeisiin rahoituspalveluihin. Hyvä, henkilökohtainen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat menestyksemme kulmakiviä.

Tarjoamme yrityksellesi parhaiten sopivan rahoitusvaihtoehdon mahdollisimman pienellä riskillä. Hinnoittelumme ja sopimusehtomme ovat läpinäkyviä. Tuotteemme
ovat luotettavia, yksinkertaisia ja laadukkaita rahoitusratkaisuja suomalaisen
yrittäjyyden ja talouden kasvun tueksi. Haluamme olla mukana tukemassa yrittäjyyttä
siten, että Suomessa toimivat yritykset voivat keskittyä siihen, jota ne tekevät
parhaiten ja jättää väliaikaisen kassavajeen tai hitaan kassavirran korjaamisen meidän
huoleksemme. Corona Capital on yrittäjän ystävä!

LAADUKASTA JA
NOPEAA YRITYSLUOTTOA

Jopa 50 000€

LASKUT
HETI RAHAKSI

Rahat kassaan ennen eräpäivää

Yritysrahoituksen ykkönen

Corona Capital Oy helpottaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamalla mahdollisimman nopeaa, vaivatonta ja huoletonta rahoituspalvelua. Tuotteitamme ovat laskurahoitus (factoring), yrityslaina ja yritysluotto. Corona Capitalin yritysrahoitusta haetaan coronacapital.fi –sivuston kautta. Rahoitushakemuksen tekeminen on nopeaa eikä se vie kuin muutaman minuutin. Käsittelemme hakemukset palvelumme aukioloaikoina. Käsittelyaikamme on markkinoiden nopein. Pyrimme rahoittamaan kaikki hakemukset saman päivän aikana, mielellään välittömästi asiakkaan hyväksyttyä rahoitustarjouksemme tai lainasopimuksen. Myyt ainoastaan ne laskut jotka tahdot myydä. Sinun ei tarvitse tahtomattasi sitoutua pitkiin tai kankeisiin sopimuksiin. Kun olet myynyt laskun, voit olla huoletta sillä, Corona Capital hoitaa laskutus- ja maksuvalvontaprosessin puolestasi.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä tai tule käymään!
info@coronacapital.fi
+358 (0) 290 300 400