Rahoittaja myöntää yrityslainaa 1000 eurosta 50 000 euroon. Lisäksi kauttamme voi hakea suurempaa yrityslainaa aina miljoonaan euroon saakka. yli 50 000 euron kasvurahoitus myönnetään kuitenkin aina oman prosessin kautta ja yleensä keskisuurille tai suurille yrityksille. Pienemmissä lainoissa laina-aika on tavallisimmin 3-12 kuukautta. Isommissa lainasummissa laina-aika vaihtelee tapauskohtaisesti.

Lähetettyäsi lainahakemuksen luoton myöntöprosessi etenee seuraavasti:

1. Tarkistamme, onko yritys kaupparekisterissä.

2. Tarkistamme, onko yritys ennakkoperintärekisterissä.

3. Tarkistamme, onko yrityksellä verovelkaa.

4. Tarkistamme yrityksen luottoluokituksen.

5. Tarkistamme yrityksen viimeisemmän tilipäätöstietojen tiedot.

6. Jos viimeisemmästä tilinpäätöksestä on kulunut aikaa, saatamme pyytää toimittaan viimeisimpiä tietoja yrityksen taloudellisesta tilanteesta.

7. Yrityslaina tarvitsee myös aina takaajan. Tarkistamme myös takaajan luottotiedot.

8. Jos estettä lainan myöntämiselle ei ole, annamme tarjouksen yritykselle myönnettävästä yritysluotosta.

9. Yrityksen edustajan hyväksyttyä tarjouksen verkkopankkitunnuksilla, maksamme varat yrityksesi tilille.

10. Laskutamme yritystä lainaohjelman mukaan kerran kuukaudessa sovitusti.

Emme normaalisti  ja pienempien lainasummien kohdalla vaadi vakuuksia yrityslainalle.

Emme myönnä yrityslainaa, jos yritys ei ole asianmukaisesti suomalaisissa rekistereissä tai jos raha-asiat on huonosti hoidettu. Verovelka ja maksuhäiriöt sekä mahdolliset yritykseen kohdistuvat perintätoimeksiannot vaikuttavat luotonmyöntöön negatiivisesti.

Mieti vastaukset seuraaviin seikkoihin ennen yrityslainan nostamista:

1. Miksi haet yrityslainaa? Onko syy järkevä ja onko laina juuri oikea ratkaisu yrityksen rahan tarpeen ratkaisemiseen?

2. Summa on hyvä pystyä perustelemaan niin itsellesi kuin Rahoittajalle.  Kysymme aina lainarahan käyttökohdetta ja ajatuksiasi ulkopuolisen rahoittajan käytölle.

3. Missä ajassa yritys pystyy maksamaan lainan takaisin ja minkä kokoisissa kuukausierissä? Ole realistinen.

4. Lainalle tarvitaan useimmissa tapauksissa takaaja tai kaksi takaajaa.

Rahoittajan yrityslainan etuja:

1. Uskallamme väittää, että olemme markkinoiden nopein yrityslaina. Rahat ovat olleet asiakkaamme tilillä jopa 20 minuutissa lainahakemuksen saapumisesta järjestelmäämme.

2. Yrityslainamme ei sisällä piilokuluja. Lainassamme ei ole avausmaksuja, nostokuluja, tilinhoitomaksuja eikä muitakaan ylimääräisiä kuluja koron lisäksi.

3. Laskurahoitusta on saatavilla saman katon alta.

4. Olemme yrittäjiä itsekin. Tiedämme yrittämisen haasteet ja olemme samalla puolella pöytää.

Yrityslainaa on helppo ja vaivaton hakea. Lainatarjous ei sido yrittäjää nostamaan lainaa. Tarjouksen saatuasi voit päättää otatko lainan yrityksellesi vai mietitkö muita rahoitusvaihtoehtoja.

Millaiset yritykset hakevat yrityslainaa?

Saamme lainahakemuksia aivan kaikenlaisilta yrityksiltä. Monella aloittavalla yrityksellä on puute käyttöpääomasta. Aloittavan yrityksen saattaa olla vaikea löytää rahoittajaa, sillä se ei vielä pysty osoittamaan oman liikeideansa toimivuutta. Tästä syystä uusi vastaperustettu yritys on tyypillinen yrityslainan hakija.

Kasvavat yritykset ovat toinen selkeä ryhmä yrityslainan hakijoiden joukossa. Kasvuun tarvitaan useasti pääomaa esimerkiksi laitteiston, materiaalien, tilojen tai vaikka tuotteiden hankintaan.

Yrityslainaa haetaan oikeastaan kaikkien mahdollisten kulujen kattamiseen, jota yrityksen tuloslaskelmasta voi olla löydettävissä.

Hae lainaa rohkeasti olipa yrityksesi rahan tarve sitten mikä hyvänsä. Katsotaan yhdessä ratkaisu yrityksesi taloustilanteen ratkaisemiseksi järkevästi.