Olen Simo Kumpulainen. Olen ollut Rahoittaja-tiimissä marraskuusta 2019 lähtien. Toimin ensin rahoituskäsittelijänä kesäkuuhun 2020 saakka, jolloin valmistuin Tradenomiksi. Tämän jälkeen joku päätti, että sopisin rahoituspäälliköksi…

Luottopäätökset sekä asiakaspalvelu sekä laskun myyjän, että maksajan suuntaan

Vastaan tällä hetkellä suurimmasta osasta luottopäätöksistä sekä myyntireskontran jouhevuudesta. Kollegoideni sanoin sanottuna siunaan rahoituspäätökset. Toimin myös päivittäin rahoitusprosessien eteenpäin viemisessä sekä asiakaspalvelijan roolissa puhelimessa ja chat-palvelussa. Chatissa olen suuren osan aikaa olen piiloutuneena Iinan kuvan taakse. Tämä johtuu puolestaan siitä, että käyttämämme chat-sovellus sallii vain yhden käyttäjäprofiilin ja kuvan.

Rahoittaja.fi - Simo

Monipuolinen työhistoriani pitää sisällään tehtäviä myynnistä rekrytointiin

Olen toiminut aiemmin myynnin ja asiakaspalvelun rooleissa teleoperaattoreilla. Tämän lisäksi olen toiminut rekrytointi yrityksessä, jossa tarkoituksena oli löytää ihmisiä erilaisiin myyntirooleihin. Näiden jälkeen olen kiitollinen Rahoittaja-tiimille, että he ovat ensinnäkin valinneet minut tähän työhön, mutta myös luottavat lisäämällä minulle vastuuta yrityksen prosesseissa.

Jääkiekkoileva golfari pysyy virkeänä

Vapaa-ajalla tulee harrastettua jääkiekkoa, kuntosalia ja golfmailojen heittelyä. Pidän tärkeänä oman työn ja jaksamisen kannalta harrastaa vapaa-ajalla mahdollisimman paljon pysyäkseen virkeänä ja terveenä.

Vuoden 2020 Rahoittaja-tiimin esittelykierros

Tämä juttu on osa Rahoittaja.fi-tiimimme esittelykierrosta, joka on toteutettu syksyn 2020 aikana. Halutessasi voit tutustua myös Sanniin ja muihin tiimiläisiin!