Minä olenkin meidän Rahoittaja-tiimimme uusin vahvistus. Olen aloittanut back-officella rahoituskäsittelijänä toukokuussa 2020. Käytännössä hoidan asiakkaille tarjoukset sekä teen rahoituspäätöksiä. Hoidan myös yritysasiakkaidemme asiakaspalvelua, joten minut olet saattanut kuulla, kun olet soitellut asiakaspalvelumme numeroon.

Parasta on tyytyväiset asiakkaat

Työssäni koen tärkeäksi sen, että asiakkaat ovat tyytyväisiä. Tässä mielestäni avainasemassa ovat hyvä asiakaspalvelu sekä laskurahoitusprosessin nopeus. Viidessä kuukaudessa olen tutustunut asiakkaisiimme ja sitä kautta oppinut tunnistamaan heidän tarpeensa, jolloin pysyn myös vastaamaan niihin parhaiten. Parasta työssä on monipuoliset tehtävät ja tietenkin ihanat kollegat.

Sanni Rahoittaja.fi

Rahoittajan kautta golfariksi

Tällä hetkellä toimin osa-aikaisena työntekijänä, sillä minulla on finanssialan opinnot kesken. Vapaa-ajalla tykkään urheilla ja lukea. Kesällä pääsin jopa aloittamaan golfin Rahoittaja-tiimin ”pakottamana”, ja hauskaa on ollut!

Ihanaa syksyä kaikille!

Vuoden 2020 Rahoittaja-tiimin esittelykierros

Tämä juttu on osa Rahoittaja.fi-tiimimme esittelykierrosta, joka on toteutettu syksyn 2020 aikana. Halutessasi voit tutustua myös Kimmoon ja muihin tiimiläisiin!