Olen Olli-Pekka ja olen tullut mukaan Rahoittajan toimintaa vetämään nelisen vuotta sitten. Sitä ennen olin monilla eri tavoin ajateltuna perinteisellä finanssialalla, jossa muun muassa sääntelyn mahdottomuus alkoi vaikuttamaan niin, että asiakkaiden etu ei käytännössä ollutkaan enää fokuksen keskipisteessä. Tämä asia on onneksi toisin meillä Rahoittajalla! Asiakaslähtöisyys on meidän toimintamme kulmakivi ja siitäkin minä loppujen lopuksi vastaan kaiken muun ohella.

Yrityksemme on helposti lähestyttävä, niin kuin on vetäjänsäkin

Jotta asiakaslähtöisyys voi käytännössä toimia, tarvitaan loistava porukka tähän kokonaisuuteen ja sellainenhan meillä on. Jokainen meillä tietää olevansa yhtiön käyntikorttina ja palvelu on sen mukaista; välitöntä ja asiakkaista ihan aidosti välittävää. Meitä voi sitä paitsi lähestyä useissa eri kanavissa ja nämä vaihtoehdot sen kuin lisääntyvät ja mehän ollaan mukana! Kynnys kohtaamisiin pidetään matalalla nyt ja jatkossa, sen lupaan.

Tutustu Rahoittajan Olli-Pekkaan

Oma järjestelmä markkinoiden nopeimman laskurahoituspalvelun taustalla

Meillä on omat tietojärjestelmät ja kehitys on jatkuvaa sekä ketterää. Asioita ei määritellä loputtomasti vaan toteutus on pienistä paloista koostuvaa. Näistä pienistä paloista, me tätä omaa Tetristämme rakennamme. Olemme tottakai myös trendikäs FinTech-yhtiö, mutta kyseinen termi ei esiinny meillä juhlapuheissa, vaan käytännön tekeminen on hyvin maanläheistä ja asiakkaan palvelunopeuden  parantamiseen pyrkivää. Eihän se toki huono suoritus ole, jos asiakkaan ensimmäisestä kohtaamisesta, asiakkaan rahoitukseen eli rahojen saapumiseen asiakkaan tilille menee alle 20 minuuttia, mutta on siinäkin meillä vielä parannettavaa.

Golfaava metsämies

Vapaa-ajallani tykkään golfata sekä kuntoilla, eikä ne metsätyötkään hassumpaa vaihtelua tarjoa tälle kokonaisvaltaiselle tekemiselle Rahoittajalla. Halki, poikki ja pinoon – on toimiva sananlasku sekä metsässä että rahoitusalalla!

Vuoden 2020 Rahoittaja-tiimin esittelykierros

Tämä juttu on osa Rahoittaja.fi-tiimimme esittelykierrosta, joka on toteutettu syksyn 2020 aikana. Halutessasi voit tutustua myös Iinaan ja muihin tiimiläisiin!