Moi! Mä oon Minna!

Olen Minna, uusin vahvistus meidän myyntitiimissä. Myynnin parissa olen toiminut jo usean vuoden ajan, nyt täällä Rahoittajilla viimeiset 7 kuukautta. Työssäni pidän tärkeänä, että jokainen asiakas saa mahdollisemman henkilökohtaista palvelua. Tokihan asiakkaiden kanssa puhutaan laskurahoitus asiaa, mutta myös säästä, maailmanmenosta ja ihan mistä muusta.

Yrittäjätaustani ansiosta ymmärrän asiakkaitani

Minna Rahoittaja.fi

Itsekin yrittäjänä aikaisemmin toimineena tiedän yrittäjyyden haasteet ja pyrin omalla työpanoksella olemaan avuksi ja helpottamaan yrittäjän arkea.

Täällä meillä Rahoittajalla loistava työporukka, ilmapiiri on avoin ja kiireisiin työpäiviin mahtuu myös paljon naurua, mikä onkin ihan parasta.

Himmi – Kotikonttorin tehotykki

Vapaa-ajalla touhuan parhaan kaverini Himmin kanssa, 10-vuotias labbisneiti, joka on hoitanut myös työkaverin virkaa, kun nyt koronaepidemian aikana olen pääosin tavoitellut meidän asiakkaita kotikonttorista käsin. Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu myös valokuvaus, hyvän ruoan kokkailu ja uusien reseptien kokeilu.

Vuoden 2020 Rahoittaja-tiimin esittelykierros

Tämä juttu on osa Rahoittaja.fi-tiimimme esittelykierrosta, joka on toteutettu syksyn 2020 aikana. Halutessasi voit tutustua myös Santtuun ja muihin tiimiläisiin!