Minä olen Kimmo. Keski-ikää lähestyvä – ja joidenkin kollegojen mielestä jo sen tavoittanut – perheenisä Espoosta. Työurani lyhyesti tiivistäen olen koko työikäni 90-luvun lopulta lähtien työskennellyt enemmän ja vähemmän myynnin sekä asiakaspalvelun parissa.

Rahoittaja-porukan kanssa yhteistyö alkoi nelisen vuotta sitten. Alkuun keskityin pääasiassa myynnin parissa tapahtuviin toimintoihin, mutta ajan saatossa olen päässyt vaikuttamaan laajemmin myös backofficen puolella. Eli hyvällä arpaonnella saatat päästä asioimaan kanssani ollessasi meihin yhteydessä.

Eläimellisiin äänehtelyihin löytyy hyvä selitys

Kotosalla minut kiireisenä pitää lapset harrastuksineen sekä pienehkö oma ”eläintarhamme”, johon tällä hetkellä kuuluu kolme saksanpaimenkoiraa, kaksi marsua ja kani. Näin koronan aikaan etätöitä tehdessä voi siis olla, että puhelun aikana täältä saattaa kuulua eläimellistä äännähtelyä. Siitä sinun ei tarvitse hätääntyä.

Kun aikaa on, käyn myös mahdollisimman ahkerasti golfaamassa. Siinä on laji, joka tarjoaa ihmiselämän pienoiskoossa – tai vaikkapa yrittäjän taipaleen. On ylä- ja alamäkiä. Onnistumisen elämyksiä ja karvaita pettymyksiä. Ja selektiivinen muisti pitää huolen siitä, että mieleen jäävät vain ne onnistuneet suoritukset.

Rahoittajan Kimmo

Toivon työyhteisömme hyvän ilmapiirin välittyvän asiakkaillemme saakka

Nämä vuodet Corona Capitalilla ovat olleet kaikin puolin miellyttäviä. Itse pidän yrityksen toiminnan tärkeimpänä asiana sen tyytyväisiä ja motivoituneita työntekijöitä. Kun työyhteisön ilmapiiri on terveellä pohjalla, se heijastuu kaikilla osa-alueilla. Päinvastainen tilanne syö helposti organisaation tehokkuutta sisältä päin. Tämä osa-alue on Corona Capitalilla ollut aina kunnossa. Uskon ja toivon, että tämä asia välittyy myös asiakkaihimme asti.

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille!

Vuoden 2020 Rahoittaja-tiimin esittelykierros

Tämä juttu on osa Rahoittaja.fi-tiimimme esittelykierrosta, joka on toteutettu syksyn 2020 aikana. Halutessasi voit tutustua myös Minnaan ja muihin tiimiläisiin!