Jatkamme taas Rahoittaja-tiimimme esittelyn sarjaa, jossa onkin ollut varsin miehekäs tauko sitten Valtterin esittelyn vuonna 2017. Koska hallinnoin nettisivujamme, otan kunnian olla ensimmäinen, tämän syksyn esittelyjen sarjassa. Mahtavaa!

Olen siis Iina. Teen oman yritykseni SEO Suomen kautta töitä Rahoittajalle. Aloitin hommat 2016 ja olen jatkanut niitä vaihtelevalla menestyksellä tämän rakkaan Rahoittaja.fi- asiakkaani kanssa aina syksyyn 2020 saakka.

Rahoittahan Tiimi - Iina

Teen työkseni digitaalista mainontaa.  Se tarkoittaa kaikkea mahdollista tekemistä netissä, esimerkiksi Google Adsia, hakukoneoptimointia, SoMe-mainontaa, sähköpostimainontaa. Useimmiten tarkoituksena on saada aikaiseksi mahdollisimman paljon asiakkaita, ilmoittautumisia, lainahakemuksia, kauppoja ja muuta sellaista, mahdollisimman edulliseen hintaan netistä. Monesti tässä yhteydessä kuulee puhuttavan myös tulospohjaisesta markkinoinnista tai nykyisin trendikäänä pidetystä termistä ”growth hacking”. Kaikkea tätä siis teen asiakkailleni. Täällä Rahoittajalla  päivittelen myös lisäksi nettisivujamme ja kirjoittelen juttuja blogiimme.

Hyvä buugi on parasta olemista

Rahoittajalla mielestäni ehdottomasti mukavinta on loistava porukka, jonka huumori on hersyvää ja ehkä joskus myös luokatonta. Olemme kaikki hyviä ystäviä ja tunnemme toisemme hyvin, jonka vuoksi näissä töissä on helppo viihtyä. En oikeastaan koe olleeni töissä vuoden 2009 jälkeen, jolloin perustin yritykseni SEO Suomen. Koen tekeväni asioita, joista toivon olevan apua toisille yrittäjille ja kanssakulkijoilla.

Välillä myös soittelen Rahoittajan asiakkaille tai mahdollisille uusille asiakkaille. Kun olet onnekas, saatat siis saada puhelun minulta. Haluan puhella asiakkaidemme kanssa, jotta ymmärrän ja opin tuntemaan heidät ja heidän tarpeensa. Mielestäni se on kaiken minun ja meidän tiimimme tekemisemme edellytys.

Laskurahoitus on yhä edelleen mielestäni melko tuntematon palvelu

Laskurahoitus on mielestäni hyvin mielenkiintoinen palvelu, joka kaikesta tekemisestäni ja yrittämisestäni huolimatta on edelleen melko tuntematon monille yrittäjille. Siksi on tärkeää ymmärtää millaisissa tilanteissa asiakkaamme ovat ja millaisia asioita he arvostavat. Rahoittajan asiakkaat ovat mielestäni ihania ja todellisia yrittäjäsankareita! Heidän kanssa keskustelee todella mielellään!

Vapaa-ajalla ulkoilen ja pohdin mielelläni mielen asioita. Harrastuksiini kuuluu muun muassa NLP eli Neuro Linquistic Programming.  Pidin kovasti myös matkustelusta, silloin kun se vielä oli mahdollista. Nyt vain haaveilen talvista lämpimässä ja auringossa. Toivottavasti vielä joskus pääsen reissuun! Aurinko ja lämpö ovat varmaankin eräitä lempiasioistani tässä maailmassa kuivan valkoviinin ohella.

Minuun saa aina ottaa yhteyttä varsinkin digimainontaan, laskurahoitus- ja yritysrahoitusasioihin liittyen.  Voin taata, että iloa ja aurinkoa tarttuu myös sinun päivääsi!