Yrittäjät pitävät yhtä ja vaihtelevat kokemuksiaan käyttämistään palveluista. Laskurahoituspalvelumme on hyvin pidetty ja kesällä 2017 tekemämme asiakastyytyväisyyskartoituksen perusteella 94 % käyttäjistämme suosittelee meitä. Jos tunnet muita yrittäjiä tai yrityksien päättäjiä, joilla voisi olla hyötyä Rahoittajan laskurahoituspalvelusta, vinkkaa meille heistä. Palkitsemme vinkkaajan 50 euron arvoisella Superlahjakortilla, jokaista rahoittunutta uutta asiakasta kohden.

Jätä meille tällä sivulla omat tietosi ja tuttavasi tiedot, niin otamme tuttavaasi yhteyttä ja kerromme laskurahoituksesta. Jos tuttavasi innostuu kokeilemaan palveluamme, lähettää laskun ja rahoittaa sen, lähetämme sinulle Superlahjakortin jonka arvo on 50 €.

SuperLahjakortti käy monissa liikkeissä, niin kivijalassa kuin netissäkin. SuperLahjakortti lähetetään sinulle kätevästi antamaasi puhelinnumeroon. Lue lisää minne kaikkialle voit käyttää SuperLahjakorttia ja klikkaa itsesi vinkkailemaan uusista mahdollisista asiakkaista alla olevasta napista!