Valtterin tyypillinen työpäivä koostuu pääasiassa asiakkaille soittamisesta ja heidän kanssaan jutustelusta. Valtterin sanoin, puhelut voivat olla hyvin erilaisia. Välillä jutustellaan  kaikenlaista busineksistä rahoitusasioiden ja laskurahoituksen ulkopuoleltakin. Pohditaan kaikkea aina yrittäjän jaksamisesta aina oikeantyyppiseen yritysmuotoon saakka. Eipä ihme, että Valtterista on kehittynyt aikamoinen yrittäjyyden ja yrittämisen asiantuntija. Joskus juttu jatkuu myös puhelinlankojen ulottamattomissa esimerkiksi sähköpostissa. Osa Valtsun työajasta kuuluukin erilaisten viestien näpyttelyyn ja muotoilemiseen asiakkaille tai mahdollisille tuleville asiakkaille.

Rahoittaja.fi | Valtteri soittelee asiakkaille

Lisäksi Valtteri on myös ahkera kauppatieteiden opiskelija. Hänen päiviään rytmittävät opiskelu ja työnteko sopivassa suhteessa. Useat tämän Rahoittaja-blogin artikkeleista ovat Valtsun käsialaa johtuen siitä, että hän opiskelee pääaineenaan rahoitusta. Valtsulla on siis hyvää, ettenkö sanoisi loistavaa, rahoitusalan asiantuntija-artikkeleiden kirjoittamiseen tarvittavaa osaamista.

Valtsu mainitsee lempiseikoikseen Rahoittajalla avoimen ilmapiirin ja työnantajan joustavuuden. Ihmekös tuo, että tämä Oulun oma poika on viihtynyt porukassa jo reilut kolme vuotta.

Jos Valtteri saisi olla mikä tahansa eläin olisi hän hylje. Perusteluiksi hän mainitsee, että olisi ihanaa olla yhtä sileä ja pullea kuin mitä nuo Saimaankin vesien uljaat samurait. Toisin kun Valtsun nykyinen ulkomuoto antaisi olettaa, kertoo hän hyppivänsä onnesta kun saa hyvää ruokaa ja juomaa, ja vieläpä yhtä aikaa. Hmmmm… Valtsu voisi ehkä paljastaa myös allekirjoittaneelle miten tuo herkuttelun tasapaino suhteessa hoikkaan ulkomuotoon onkaan toteutettavissa.

Vapaa-aikaansa Valtsu viettää mieluiten penkkiurheillen. Jes Valtsu you rock! Siistiä kun oot meidän porukassa ja kiitos työpanoksestasi!

Tämä juttu on julkaistu ensimmäisen kerran toukokuussa 2017.  Nyt syksyllä 2020, kun teimme esittelyn kaikista tämän hetken tiimiläisistämme, tätä juttua päivitettiin. Voit tutustua myös muihin Rahoittajan tekijöihin, vaikka Simoon tai Minnaan!