Haluatko tarjota laskurahoitusta asiakkaillesi? Kun sinulla on esimerkiksi tilitoimisto tai laskutustohjelma ja haluat tarjota laskurahoitusta asiakkaillesi suoraan järjestelmästäsi, onnistuu se mainiosti Corona Capitalin Rahoitusnapin® avulla.

Laskurahoitusjärjestelmämme yhdistyy rajapinnan kautta saumattomasti kaikkiin järjestelmiin. Voimme tuoda Rahoitusnappimme® järjestelmääsi, jolloin voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden rahoittaa laskut heti ne tehtyään.

Apix-verkkolaskujen välittäjänä

Käytämme Apix-verkkolaskun välityspalvelua, joka toimittaa laskun sähköisesti vastaanottajalleen. Laskun lähettäjä eli laskurahoituksen käyttäjä saa rahansa laskustaan välittömästi. Samalla alkuperäinen lasku siirtyy Corona Capitalin siirtolausekkeella varustettuna oikealle vastaanottajalleen.

Samalla tarkistamme automaattisesti laskun maksajan luottoluokituksen ja sen soveltuuko kyseinen lasku rahoitettavaksi.

Markkinoiden nopein ja ystävällisin laskurahoituspalvelu takaa sinulle entistäkin tyytyväisemmät asiakkaat. Valitsemalla Corona Capitalin laskurahoituskumppaniksesi tiedät, että saat kevyen, nopean ja kustannustehokkaan laskurahoitusratkaisun asiakkaillesi.

Järjestelmässäsi tarjottavan laskurahoituksen hinta neuvotellaan tapauskohtaisesti

Rahoitusnappia® käyttävien kumppaneidemme kanssa laskurahoituksen hintaraamit neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Rahoitusnappia® tarjovan kumppanimme on luonnollisesti tiedettävä millaisella hinnalla hänen asiakkaansa voivat rahoittaa laskujaan. Normaalisti laskujen maksuehto toimii laskurahoituksen hinnan määrittäjänä.

Finvoice-verkkolaskutus

Finvoice on suomalaisten pankkien määrittelemä yleisesti käytössä oleva verkkolaskun esitystapa. Sen avulla on helppo korvata paperinen lasku, koska verkkolasku voidaan toimittaa saajalle pankkien kautta kuten maksutkin. Finvoicen käyttö soveltuu  hyvin yritysten väliseen  laskutukseen.  Laskuttaja saa säästöjä laskujen tulostus-, postitus- ja materiaalikuluissa sekä tuo lisäarvoa asiakassuhteeseensa.

Corona Capitalin portaalista voidaan vielä lasku- ja suoritustietoja ulkoisiin järjestelmiin kuten tilitoimiston järjestelmiin tai perintätoimistoon. Lisäksi suoritustiedot voidaan viedä varaus- ja verkkokauppajärjestelmään ja tilaustenhallintajärjestelmään.

Miten Finvoice toimii laskuttajalla?

Corona Capitalin Rahoitusnappi® tarjoaa teknisen mahdollisuuden Finvoice-verkkolaskutukseen. Laskuttaja tekee pankin tai jonkin muun laskuoperaattorin kanssa sopimuksen Finvoice-verkkolaskujen välittämisestä. Laskun vastaanottaja ilmoittaa laskuttajalle verkkolaskuosoitteensa, jolloin teemme laskuttajan puolesta kyseiselle asiakkaalle  Finvoice-verkkolaskun. Lähettämme laskun joko pankin kautta (pankkiyhteysohjelman avulla) tai aineistonhoitajan välityksellä. Saapuneen suorituksen (viitemaksu) seuranta tapahtuu samalla tavalla kuin ennenkin.

Hoidamme myös muistutukset ja perinnän

Kun asiakkaasi rahoittaa laskunsa Corona Capitalin Rahoitusnapin® kautta, hänen ei tarvitse enää murehtia rahoitetun laskun maksuvalvonnasta. Maksunvalvonta maksumuistutuksineen, huomautuksineen ja perintätoimineen kuuluu rahoitetun laskun osalta Corona Capitalille.