Pk-yrityksenä meillä ei ole ollut juurikaan aikaa keskittyä toimiston sisustukseen tai  brändäämiseen meidän näköiseksemme. Jos olet pienyrittäjä itsekin, ehkä ymmärrät mitä tarkoitan. Suurin osa ajasta menee asiakkaiden palveluun ja itse toiminnan pyörittämiseen. Hifistelyt ja niin sanotut firman omat jutut saavat aina jäädä tuonnemmaksi. Ja niinhän sen tietysti kuuluu ollakin. Asiakkaat eli he, jotka mahdollistavat liiketoimintamme edellä ja priorisoitinlistan kärjessä mennään joka päivä arkisessa aherruksessamme.

Nyt kuitenkin tämän keväisen muuton ja sitä seuranneen uuden toimiston myötä, päätimme porukassa repäistä ja tilata toimistomme kaunistukseksi uuden kyltin Rahoittajan R-logolla varustettuna. Olimme nähneet yrittäjäystävämme Sebastian Salomonin luona vieraillessamme sopivan näköisen mainoskyltin, joka oli kevyt, helppo ripustaa minne hyvänsä sekä, mikä tärkeintä, todella tyylikkään näköinen. Sebastianin loistavien kontaktien avulla, saimme kuin saimmekin toimistoomme oman Rahoittaja-kyltin. Kyltin tilaaminen vei loppujen lopuksi muutaman minuutin ja se toimitettiin perille toimistollemme ennätysajassa. Olemme nyt tyytyväisiä ja onnelisia, uusia mainoskyltin omistajia.

Kyltti tekee seuraa Rahoittajan logolla brändätyille huppareille, joita me itse kutsumme lempinimellä jengiliivit. Jengiliivit me tilasimme jo aikaisemmin talvella.  Ne ovat tässä viileässä kevätsäässä jo monesti lohduttaneet työntekijöidemme kylmästä kankeita niskoja. Hupparimme ovat mustat ja rinnukisissa komeilee mikäs muukaan kuin keltainen Rahoittajan logo. Jos muuten haluat itsellesi Rahoittajan jengiliivin, niin laita asiakaspalveluun viestiä. Eiköhän niitä vielä muutama ylimääräinen löydy, jotka voimme mielellämme lähettää asiakkaidemme iloksi.

Muista myös seuratata tulevia blogipostauksia ja bongaa Rahoittaja-kyltti. Saapa nähdä mistä kaikkialta sen vielä löytääkään… 😉