Palvelut

Palvelut

Rahoittaja.fi-Laskurahoitus

Ostamme yrityksen myyntilaskut – kaikki tai yksittäisen. Laskurahoituksemme on markkinoiden nopein.  Vastaanottettuamme laskun, rahat ovat  asiakkaamme käytössä parhaimmillaan 15 minuutissa. Laskurahoituksemme on myös helppo käyttää. Emme vaadi pitkiä neuvotteluja tai monimutkaisia sopimuksia. Tarvitsemme ainoastaan rahoitettavan laskun, jotta voimme antaa siitä tarjouksen. Tarjous ei sido laskun lähettäjää.

Lähetä lasku ja pyydä tarjousta tästä!

Katso yksityiskohtaiset tiedot laskurahoituksesta!

Rahoittaja.fi- Yrityslaina

Myönnämme yrityslainaa 1 000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Yrityslaina räätälöidään kunkin yrityksen tarpeen mukaan. Myönnämme sekä vakuudellisia että vakuudettomia yrityslainoja. Lainan saamisen edellytyksenä on, että yritys on toiminnassa ja ajantaisainen tilinpäätös saatavissa.  Lainasumma, laina-aika sekä muut lainaan liittyvät yksityskohdat neuvotellaan yrityskohtaisesti.

Pikaperintä

Kauttamme on järjestettävissä myös erääntyneiden laskujen perintä. Perinnän palkkio on 5 % onnistuneesti peritystä summasta. Autamme niin yksityisille kuin yrityksille suunnattujen laskujen perinnässä. Perinnän käynnistämiseksi tarvitsemme perittävän laskun sekä mielellään mahdollisen laskusta lähetetyn maksumuistutuksen. Jos perintä ei onnistu, se ei myöskään maksa, joten palvelu on riskitön käyttää.

Luottotietopalvelu

Kauttamme selvität nopeasti ja edullisesti esimerkiksi asiakkaan tai potentiaalisen yhteistyökumppanin luottotiedot. Näin voit varmistua jo etukäteen yhteistyön luottettavuudesta. Käyttämämme järjestelmä käyttää hyväkseen ajantasaista maksuviivetietoa yrityksistä ja on siten kattavampi kuin moni muu vastaava järjestelmä.

Hankerahoitus

Kauttamme on myös mahdollista hakea hankerahoitusta yrityksen isompiin investointeihin tai uuden liiketoiminnan aloittamiseen. Hankerahoituksen haku- ja myöntöprosessi ovat kattavampia kuin yrityslainamme hakeminen ja myöntö. Tämä johtuu siitä, että kauttamme myönnetyt hankerahoitukset ovat summaltaan suurempia ja laina-ajaltaan pidempiä kuin yrityslainan.  Jos yritykselläsi on suunniteltuna selkeä investointi tai kehittämishanke tai sinulla on liiketoimintasuunnitelma uutta liikeideaa varten hankerahoituksemme on ratkaisu.

 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT