corona capital kesäaukiolo 22

Opas laskurahoituksen käyttöön vuonna 2024

Laskurahoituksen hyödyntäminen on tehokas apu yrityksen talouden hallinnassa ja kasvun tukemisessa. Tämä Corona Capitalin laatima laskurahoitusopas auttaa sinua käyttämään laskurahoitusta tehokkaasti ja hyödyntämään sen tarjoamia mahdollisuuksia.

Yritysten laskurahoitus vuonna 2024 voi olla merkittävä osa liiketoiminnan talouden hallintaa ja kasvun tukemista. Tässä oppaassa käsitellään keskeisiä näkökohtia ja parhaita käytäntöjä yritysten laskurahoituksen käytöstä vuonna 2024.

1. Valitse monipuolinen laskurahoitusratkaisu

Yrityksille on tarjolla monenlaisia laskurahoitusratkaisuja, kuten perinteiset laskurahoitusyritykset, verkkopohjaiset laskurahoituspalvelut ja teknologiapohjaiset rahoitusvälineet. Valitse ratkaisu, joka sopii parhaiten liiketoimintamallillesi ja rahoitustarpeillesi.

Maksuviive ja kassankierron hitaus | Corona Capital

2. Laskujen myynti laskurahoituksen avulla

Hyödynnä laskurahoituksen perusperiaatetta myymällä avoimia myyntilaskuja rahoitusyhtiöille kuten Corona Capitalille. Tämä antaa yrityksellesi mahdollisuuden nopeuttaa kassavirtaa lyhentämällä laskun maksuaikaa.

3. Joustava kassanhallinta

Laskurahoitus mahdollistaa yrityksen joustavan kassanhallinnan. Laskurahoituksen käyttö strategisesti esimerkiksi sesonkiluonteisten myyntien tai kasvuvaiheen aikana on fiksua. Tämä auttaa tasapainottamaan rahoitustarpeita ja varmistamaan liiketoiminnan jatkuvuuden.

4. Seuraa laskurahoituksen kustannuksia

Vaikka laskurahoitus tarjoaa nopean rahoitusmahdollisuuden, on tärkeää tarkkailla sen kustannuksia. Vertaile eri laskurahoitusvaihtoehtoja ja valitse kustannustehokkain vaihtoehto yrityksellesi.

5. Harkitse laskurahoituksen yhdistämistä muihin rahoitusmuotoihin

Laskurahoitus voi olla osa laajempaa rahoitusstrategiaa. Harkitse mahdollisuutta yhdistää laskurahoitus perinteisiin lainoihin tai muihin rahoitusvälineisiin, jotta saat parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun liiketoiminnallesi. Kysy mahdollisuuksia erilaisiin rahoitusratkaisuihin Corona Capitalin ystävälliseltä ja ammattitaitoiselta henkilöstöltä!

Laskurahoitus Corona Capital

6. Valitse yhetsityökumppani joka pitää asiakassuhteesi etusijalla

Laskurahoitus voi vaikuttaa asiakassuhteisiin, sillä rahoitusyhtiöt voivat olla suoraan yhteydessä yrityksesi asiakkaisiin. Corona Capital on laskurahoitusyhtiö, joka kohtelee asiakkaita ammattimaisesti ja ylläpitää positiivista vuorovaikutusta kaikissa tilanteissa. Asiakkaidemme asiakassuhteet ovat meille yhtä tärkeitä kuin omat hyvät suhteemme asiakkaisiimme.

7. Hyvät raportit kirjanpitoon 

Tarkka kirjanpito on avainasemassa tehokkaan laskurahoituksen käytössä. Seuraa tarkasti myyntilaskujen ja niiden rahoituksen käsittelyä, jotta vältyt virheiltä ja pitkiltä käsittelyajoilta. Corona Capital auttaa kirjanpitäjääsi pysymään ajantasalla rahoitettujen laskujen tilasta. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi materiaalin kirjanpitoosi.

8. Valitse kumppaniksi asiantuntija

Me olemme  ajan tasalla laskurahoitusta koskevasta lainsäädännöstä ja verotuksesta. Käyttämällä Corona Capitalin tarjoamaa laskurahoitusta varmistat, että noudatat kaikkia säännöksiä ja hyödynnätmahdollisia verohelpotuksia.

Yritysten laskurahoituksen käyttö vuonna 2024 voi olla tehokas työkalu liiketoiminnan kassavirran optimoimiseen ja kasvun tukemiseen. Tärkeintä on valita oikea strategia ja soveltaa sitä liiketoimintasi ainutlaatuisiin tarpeisiin.