On tullut aika kiittää kuluneesta vuodesta, hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa hyvää joulua. Toivomme sydämemme pohjasta, että yhteistyömme jatkuu myös ensi vuonna.

Loistavat asiakkaat ja yhteistyökumppanit tekivät vuodestamme mielekkään ja menestyneen. Yrittäminen jatkuu ensi vuonna vähintäänkin yhtä tarmokkaasti, yrittäjyyttä tukien sekä nopeaa, kotimaista ja henkilökohtaista yritysrahoituspalvelua tarjoten.

Joululahjoihin budjetoimamme rahat, käytimme tänä vuonna Hope Ry:n toiminnan tukemiseen rahalahjoituksen muodossa. Toivomme, että olet kanssamme samaa mieltä, että vähävaraisten ja kriisin kokeneiden perheiden auttaminen on tärkeää. Kiitos, että mahdollistatte tämän lahjoituksen.

Lähdemme kohta joulun viettoon ja palaamme työn touhuun 27.12. Toivottavasti sinullakin on mahdollisuus levätä hetki. Otamme kuitenkin vastaan rahoitushakemuksia myös vapaapäivien aikana sekä sivuston rahoituslomakkeen, että sähköpostin myynti@coronacapital.fi kautta.

Anna palautetta

Vuoden loppu on myös hyvä hetki katsoa peiliin ja oppia siitä, miten voisi ensi vuonna tehdä asiat paremmin.

Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta jota saamme. Tässä yksi kanava antaa sitä. Nopeasti täytettävä lomake vie vain hetken. Anna palautetta täällä!

Miksi laskurahoitus? Rahoittaja.fi