Maailma muuttuu ja kansainvälistyy päivä päivältä. Niinpä päätimme mekin Rahoittajalla laajentaa reviiriämme ja muokata prosessejamme niin, että yhtiöillä, jotka ovat joko itse ulkomaalaisia tai laskuttavat ulkomaalaisia yhtiötä, on mahdollisuus hakea rahoitusta kauttamme. Tähän saakka olemme pystyneet tarjoamaan rahoitusta vain silloin, jos kaikkien osapuolien y-tunnus on ollut suomalainen.

Kokemuksemme mukaan varsinkin pohjoismaalaisilla ja virolaisilla yrityksillä on toimintaa Suomessa ja moni suomalainen yritys laskuttaa näissä maissa toimivia yrityksiä. Kysyntää rahoitukselle koskien virolaisia ja pohjoismaalaisia yrityksiä on selkeästi ollut. Siksi on mielestämme tärkeää olla mukana tukemassa myös tällaisten yritysten toimintaa, järjestämällä mahdollisuus käyttää laskurahoitusta, factoringia ja yrityslainaa.

Jos edustat itse ulkomaalaista yhtiötä, joka on laskurahoituksen tarpeessa tai vaihtoehtoisesti edustat suomalaista yhtiötä, joka laskuttaa ulkomaalaista yritystä tai ulkomaalaisia yrityksiä, ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä rahoituksen kohteena oleva lasku meille sähköpostilla osoitteeseen myynti@coronacapital.fi. Palaamme viipymättä asiaan ja kerromme millaisin ehdoin rahoitusta on tarjolla. Tarjouksen pyytäminen ei luonnollisestikaan maksa mitään!

Financing services without Finnish organization number

We now offer factoring also to the companies without Finnish organization number (y-tunnus). World changes and so do we. Especially Estoanian and Scandinavian companies cooperate cross the boarders and seem to be in need of financing despite the origin of the company. Limiting our services only for companies registered in Finland started to feel out dated so we modified our processes, so that also companies with foreign organization number can sell invoices. Also Finnish companies that would like to finance invoices directed to foreign companies can now be supported.

If you represent a foreign company with foreign organization number or if you are willing to sell an invoice directed to a company with foreign organization number don’t hesitate to contact us and send your invoice to our sales team to myynti@rahoittaja.fi. Will contact you as soon as possible with an offer. Asking for an offer is totally free of charge!