Käymme yrityksemme sisällä usein keskustelua siitä, kumpi brändeistämme, Rahoittaja vai Corona Capital on uskottavampi, helposti lähestyttävämpi, miellyttävämpi, kuvaavampi, mukavampi ja ystävällisempi.

Käytämme oikeastaan kumpaakin nimeä sujuvasti sekaisin, sillä osan meistä suosikki brändi on Rahoittaja ja osan puolestaan Corona Capital. Pyrkimyksenämme on ollut näyttäytyä laskun maksaja-asiakkaille Corona Capitalina ja laskun rahoittaja-asiakkaille Rahoittajana. Uskomuksemme on kuitenkin, että myös moni laskun rahoittajista ajattelee ja kokee meidät Corona Capitalina.

Corona Capitalilla ei ole tähänastisessa yhtiön historiassa varsinaisesti ollut omaa sivua. Tilanteeseen haluttiin kuitenkin muutos ja uudet sivut perustettiin eikä vähiten siksi, että kaikki löytäisivät meidät käyttämästään nimestä huolimatta.

Koska Corona Capitalin liiketoiminta pitää sisällään paljon muutakin kuin laskujen rahoitusta ja yrityslainaa, päätimme hyödyntää Corona Capitalin sivustoa esittelemällä myös muita kauttamme saatavia palveluja. Sivuiltamme löydätkin tietoa esimerkiksi perinnästä, luottotietopalvelusta ja vaikka tarjoamastamme hankerahoituksesta. Lisäksi avaamme Corona Capitalin sivustolla enemmän tiimimme rakennetta ja sitä keitä me oikeastaan olemme. Sivustoa kehitetään edelleen ja otamme mielellämme vastaan palautetta.

Lisäksi olisimme enemmän kuin kiitollisia ja innokkaita kuulemaan kumpi brändeistämme sinun mielestäsi on parempi tai sopii meille paremmin? Käy katsomassa sivut täällä CoronaCapital.fi!