Laskut rahaksi-palvelumme avulla muutat myyntilaskut rahaksi hetkessä.

Kuka voi myydä laskun Corona Capitalille?

  1. Onko sinulla Y-tunnus?
  2. Laskutatko yrityksiä?
  3. Onko loppuasiakkaasi luottoluokitus hyvä tai kohtuullinen?

Jos vastauksesi seuraaviin on Kyllä, voit muuttaa laskut rahaksi palvelumme avulla. Yritysrahoitus laskuja myymällä, on hyvin riskitön tapa hankkia yritykselle nopeaa rahoitusta. Jos sinulla ei ole myytäviä laskuja, suosittelemme tutustumaan Yrityslaina -palvelustamme.

Lasku tai Laskut rahaksi

Kauttamme voit myydä yhden yksittäisen laskun tai useita laskuja. Päätät itse mitkä laskut muutat rahaksi. Voit myydä myös vain yhden, yksittäisen laskun. Myydäksesi laskuja, sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään tai maksaa asiakkuudesta eikä sitoutua kuukausi- tai vuosisopimuksiin. Palvelumme on maksuton kunnes päätät myydä laskun. Silloin veloitamme pienen osan myydyn laskun summasta. Saat suurimman osan laskun summasta käyttöösi heti ja loput tilitämme kun loppuasiakkaasi on maksanut laskun. Veloittamamme summa vaihtelee ja siihen vaikuttavat useat eri asiat. Siksi kannattaa aina pyytää tarjousta kullekin laskulle. Siinä et menetä mitään!

Lähetä meille kuva laskustasi, niin saat rahoitustarjouksen

Rahoitustarjouksen saaminen laskustasi on todella helppoa. Lataa tänne kuva laskusta tai lähetä se sähköpostilla myynti@coronacapital.fi, jonka haluat muuttaa rahaksi. Saat rahoitustarjouksen toimistomme aukioloaikana, arkisin klo 8-16. Sen jälkeen voit tehdä päätöksen myytkö laskun ja saat rahat heti, vai jäätkö odottelemaan asiakkaasi suoritusta laskun maksuajan loppuun. Suurin osa jätetyistä tarjouspyynnöistä rahoittuu vielä saman päivän aikana jos asiakas hyväksyy tarjouksen.

Millaisia laskuja kannattaa muuttaa rahaksi?

Asiakkaamme suosittelevat, että muutat rahaksi ne laskut, joissa maksuaika on yli kaksi viikkoa. Näiden laskujen myyminen nopeuttaa huomattavasti kassavirtaasi, eikä yrityksesi tarvi jäädä odottelemaan hidasta rahankiertoa. Lisäksi kannattaa miettiä kuinka paljon laskuja myyt. Sinun ei tarvitse myydä kaikkia. Huolehdimme puolestasi, että loppuasiakas saa tietää laskun siirtyneen Corona Capitalin palvelulle ja hoidamme maksunvalvonnan puolestasi. Asiakkaidemme asiakkaat arvostavat Lasku Rahaksi- palveluamme, sillä myös he hyötyvät palvelusta saadessaan pitää pitkän maksuajan. On kuitenkin täysin kunkin yrityksen itse päätettävissä, mitä laskuja tai minkä laskun se myy ja milloin.

Kun myyt laskut, saat täyteen taskut

Laskujen myyminen saattaa pelastaa yrityksesi toiminnan silloin kun rahan kierto ja maksuajat ovat pitkiä. Pitkät maksuajat ovat tyypillisiä varsinkin isoimmilla yrityksillä. Tällöin ei ole ihme, että moni yrittäjä ja yrityksen päättäjän päätyy puoleemme. Laskut kun voi muuttaa rahaksi saman päivän aikana ilman pitkiä rahoitusneuvotteluita ja sopimuspapereita. Testaa itse ja myy seuraava myyntilaskusi meille jos tarjouksemme miellyttää. Yllätyt  miten helppoa laskujen muuttaminen rahaksi onkaan. Myös siksi yli 95 % asiakkaistamme käyttää meitä uudelleen!