Millainen yritys voi myydä laskusaatavansa?

Suomalainen yritys tai yrittäjä, joka on rekisteröity sekä kauppa- että ennakkoperintärekisteriin. Yrityksen iällä tai mahdollisilla maksuhäiriöillä tai -viiveillä ei ole merkitystä.

Kuka voi myydä laskun?

Yrityksen edustaja jolla on nimenkirjoitusoikeus, sekä suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset.

Millaiset laskut voin myydä?

Laskun maksajan, eli loppuasiakkaan, tulee olla suomalainen yritys tai julkisyhteisö, joka läpäisee luottotarkistuksemme. Lasku ei saa olla erääntynyt ja saatavan on oltava riidaton. Laskun minimisumma on 500 euroa, maksimisummaa ei ole.

Mistä tiedän läpäiseekö loppuasiakas luottotarkistuksen?

Saat hakemuksen käsittelyn aikana laskukohtaisesti tiedon soveltuuko lasku rahoitettavaksi.

Milloin rahat ovat tililläni?

Rahoitustarjouksen hyväksymisen yhteydessä asiakas voi valita siirretäänkö rahat pikasiirtona saman päivän aikana, vai normaalina tilisiirtona seuraavalle pankkipäivälle.

Mistä rahoituspalkkionne muodostuu?

Rahoituskorkomme on päiväkohtainen ja riippuu laskun pääoman suuruudesta, rahoitusajasta, sekä loppuasiakkaan luottoluokituksesta. Lisäksi veloitamme käsittelymaksun rahoitetusta laskusta. Tarkka, laskukohtainen hinnoittelu on eriteltynä rahoitustarjouksessa. Pyydä rohkeasti tarjous! Se ei sido mihinkään!

Mikä on rahoitusvakuus?

Vakuus on pidätettävä osuus laskun pääomasta. Vakuudesta vähennetään rahoituskulut ja loppu tilitetään laskun tultua kokonaisuudessaan maksetuksi.

Mitä jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä?

Lähetämme muistutuslaskun ja tarvittaessa siirrämme saatavan perintätoimiston hoidettavaksi. Perimme korkoa rahoitetusta saatavasta kunnes lasku on maksettu kokonaisuudessaan.

Mitä asiakkaani yrityksestäni ajattelevat kun käytän laskurahoitusta?

Kokemuksemme mukaan eivät yhtään mitään jos edes huomaavat koko asiaa. Laskurahoitus ja factoring ovat hyvin yleisesti käytettyjä palveluja ja asiakkaasi saa todennäköisesti rahoitettuja laskuja myös muilta yhteistyökumppaneiltaan. Tiedostamme, että edustamme yritystäsi asiakkaasi suuntaan ja käyttäydymme sen mukaan. Tämä tarkoittaa ystävällistä ja asiallista lähestymistä.

Miksi myisin tai rahoittaisin myyntilaskujani?

Näemme, että moni yrittäjä hakee lainaa, mutta ei niinkään ymmärrä laskurahoitusta yritysrahoituksen muotona. Kun laskutat muita yrityksiä, kannattaa rahoitusmuotona ehdottomasti käyttää laskurahoitusta. Tämä on huomattavasti yrityslainaa kannattavampi ja edullisempi rahoitusmalli. Laskurahoitus on yrityslainaa riskittömämpi tapa rahoittaa yrityksen kasvua ja toimintaa. Siksi sitä pystytään tarjoamaan lainaa edullisemmin. Pyydä rohkeasti tarjous!

Ostatteko erääntyneitä saatavia?

Emme osta, mutta voimme auttaa perinnässä, joten ota yhteys jos tarvitset yrittäjäläheistä perintäapua. Usein laskurahoitus nähdään keinona päästä eroon laskuista kun tiedossa on, että laskun vastaanottaja maksaa myöhässä tai ei ehkä ollenkaan. Vain ajallaan ja varmasti maksuun tulevat laskut kannattaa rahoittaa.

Rahoitammeko laskuja jos maksaja on yksityshenkilö?

Toistaiseksi emme voi auttaa jos laskusi maksaja on yksityinen taho.