Kun rahoitat laskun, laskurahoitusyhtiö pidättää osan laskun summasta itsellään. Tämä on kustannus laskurahoituksen käytöstä. Lisäksi veloitetaan käsittelykulu kutakin rahoitettua laskua kohti.

Esimerkki laskurahoituksen hinnasta

Kun myyt laskusi Rahoittajalle, voisi hinnoittelu näyttää vaikka tältä:

Laskusumma: 1000 €

Palkkio (3%): 30 €

Rahoitettu summa: 970 €

Käsittelykulu: 5 €

Rahoituksen hinta kokonaisuudessaan: 35 €

Tämä palkkio kattaa laskurahoitusta tarjoavan yrityksen kustannuksia, hallinnointi- ja rahoituskuluja sekä muita sisäisiä kuluja, joita syntyy yrityksen toiminnasta. Palkkiot, joita rahoitusyhtiöt laskurahoituksesta yleisesti ottavat, liikkuvat 2-5 %:n välillä rahoitettavan laskun summasta. Tarkkaan summaan vaikuttavat useat eri tekijät kuten laskun maksajan luottoluokitus, rahoitettavien laskujen määrä ja niiden yhteissumma sekä laskujen maksuehto.

Huomioi, että tämä on vain esimerkki laskurahoituksen hinnasta ja hinta määräytyy aina asiakaskohtaisesti kunkin yrityksen laskujen ja asiakkaiden mukaan. Kun haluat tarjouksen klikkaa tästä, niin annamme tarjouksen!

Pk-yritykset huolissaan ulkoisen rahoituksen saatavuudesta | Rahoittaja.fi

Mitä laskurahoituksen hintaan sisältyy?

Laskun myymisen hinta vaihtelee eri toimijoiden kesken. Kannattaa ottaa huomioon, että kun valitset laskurahoituskumppanin, valitset myös kumppanin, joka edustaa yritystäsi myyntilaskuja koskevissa asioissa. Yhteistyötä rahoituskumppanin kanssa helpottaa ja nopeuttaa, että sinulla on antaa käyttöömme asiakasyrityksesi yhteishenkilön tiedot, jonne voimme tarvittaessa olla yhteydessä.

Itse laskun rahoittamisen lisäksi, teemme puolestasi ammattimaisen ja visuaalisesti siistin laskun jos et itse käytä laskujen luomiseen esimerkiksi laskutusohjelmaa, lähetämme laskusi asiakkaallesi verkkolaskuna jos tarve vaatii, seuraamme suorituksen saapumista laskulle, muistutamme ja tarvittaessa myös perimme.

Psst! Jos haluat tietää kuinka laskurahoituspalvelumme toimii, ja saada tarjouksen laskustasi, täytä lomake tai soita!

investoinnit ja rahoitus | Rahoittaja.fi

Tule meidän asiakkaaksemme – Tällaisen rahoituskumppanin saat

Testaa laskurahoitustamme– tarjoamme kilpailukykyisen hinnan, rahat nopeasti tilille ja laskurahoituspalvelun, jossa tiedät kenelle soittaa, jos tarve on.

 • Nopea laskurahoitus
  Palvelumme on oikeasti nopeaa. Ennätyksemme tällä hetkellä on 20 minuuttia. Se tarkoittaa, että silloin kun kaikki menee nappiin, rahat ovat laskun myyjän tilillä 20 minuutissa siitä, kun olemme vastaanottaneet laskun. Voit itse nopeuttaa prosessia seuraavasti:

  • Lataa rahoitettavat laskut suoraan järjestelmäämme.
  • Valitse ruutu ”pikamaksu” hyväksyessäsi tarjousta laskurahoitusesta.
  • Ilmoita hakemuksen yhteydessä asiakkaasi yhteyshenkilö, johon voimme olla yhteydessä ennen kuin siirrämme rahat tilillesi.
 • Henkilökohtainen ja yrittäjälähtöinen asiakaspalvelu
  Asiakkaasi ovat liiketoimintasi ydin ja jokaisen yrittäjän menestyksen avain. Siksi asiakaspalvelumme on aina ensiluokkaista ja asiakkaita kunnioittavaa. Meidät löytää puhelinsoiton päästä tai nettisivumme chatista.
 • Superhelppo
  Hoidamme rahoitettujen laskujen maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja perinnän sekä selkeän raportoinnin yrityksesi kirjanpitoa varten. Voit keskittyä itse varsinaiseen ydinliiketoimintaasi ja yrityksesi kasvattamiseen ja eteenpäin viemiseen.