Myy laskusi nyt

Rahoittajan laskurahoituksessa parasta muihin laskurahoitusta tarjoaviin tahoihin on, että me ostamme mielihyvin vain yhdenkin laskun. Voit myydä vain yhden laskun, silloin kuin kassavaje yllättää. Et sitoumuksia, ei sopimuksia. Autamme sinut kiperän tilanteen yli, jonka jälkeen voit taas jatkaa normaalia laskutustasi aivan kuten enne laskun myyntiä.

Moni asiakkaistamme kuitenkin palaa myymään laskuja kuukausittain. Usein yrittäjät myyvät esimerkiksi jonkin tietyn asiakkaan laskun, koska juuri tämän asiakkaan sanelema maksuaika on pitkä. Ostamme tietenkin mielihyvin laskuja kuukausittain tai isommissakin määrin, mutta päätös on aina sinun!

Asiakkaasi luottoluokitus määrittää hinnan

Ennen laskusi ostoa, tarkistamme asiakkaasi luottoluokituksen ja kysymme kohteliaasti heiltä laskutuslupaa kyseiselle laskulle. Vasta kun kaikki osapuolet ovat hyväksyneet laskukaupat, siirrämme varat yrityksesi tilille. Laskun tulee olla riidaton ja laskun maksajan Suomeen rekisteröity, toimiva yritys.

Laskurahoituspalvelusta veloittamaamme hintaan vaikuttavat laskun koko, rahoitusaika sekä laskun maksajan luottoluokitus. Yleisesti ottaen veloitamme 2,5 -10 % myytävän laskun summasta. Lähetä lasku meille, niin saat rahoitustarjouksen kyseisestä laskusta ja voit päättää haluatko myydä laskusi tarjoamaamme hintaan vai et. Rahoitustarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.

Maksuvalvonta kaupanpäälle

Usein pienyrittäjällä ei ole aikaa ja muita resursseja jäädä valvomaan asiakkaiden suorituksia, vaan moni luottaa siihen, että asiakkaat maksavat ajallaan. Myydessäsi laskun saat maksuvalvonnan kaupanpäälle. Me jäämme valvomaan ostamamme laskun tilaa ja odottamaan suoritusta. Jos lasku ei tule suoritetuksi ajallaan, muistutamme asiakasta. Lopulta hoidamme myös perinnän. Laskun myyminen on siksi myös erittäin turvallista ja varmaa sinulle. Kun lasku on tullut maksetuksi, tilitämme loppuosun maksusta sinulle. Loppuosasta vähennämme ennen tilistystä Rahoittajalle kuuluvan palkkion.

Myy laskusi nyt!

Asiakkaasi ovat tyytyväisiä

Monet asiakkaistamme kertovat myös laskun maksajien olevan tyytyväisiä laskurahoituspalveluun. Asiantuntevat ja ystävälliset asiakaspalvelijamme kohtelevat asiakastasi silkkihansikkain ja lähes poikkeuksetta laskun maksajat hyväksyvät laskun mynnin. Monelle laskurahoitus on myös ennestään tuttu. Laskun maksaja myös  hyötyy laskurahoituspalvelusta, sillä se saa säilyttää vaatimansa pitkän maksuajan. Näin palvelu myös hyödyttää myös laskun maksavaa asiakastasi.