Nyt perjantaina 1.12 vietetään Osta työtä Suomeen- päivää. Päivää vietetään vuosittain joulukuun ensimmäisenä perjantaina. Päivän ideana on kannustaa kuluttajia ostamaan suomalaisia tuotteita ja palveluja. Jos jokainen suomalainen ostaisi kymmenellä eurolla kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita vuoden aikana, syntyisi maahamme 10.000 uutta vuosityöpaikkaa.

Corona Capitalin Rahoittaja-laskurahoituspalvelulla on myönnetty Avainlippumerkki merkiksi siitä, että palvelumme on toteutettu Suomessa, suomalaisin varoin ja suomalaisia työllistäen. Merkin myöntäjä on Suomalaisen Työn Liitto. Haemme merkin käyttöoikeutta vuosittain, jossa yhteydessä Suomalaisen Työn Liitto tarkistaa taustamme. Liitto varmistaa, että laskurahoituspalvelumme todella toteutetaan Suomessa, suomalaisten työntekijöiden ja pääoman voimin. Kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 % ja suomalaisen omistusosuuden yhtiössä on oltava merkittävä. Corona Capital Oy on täysin kotimaisessa omistuksessa ja kaikki työntekijämme ovat Suomessa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. Lisäksi meillä on toimisto myös Oulussa.

Olemme ylpeitä voidessamme sanoa lisäävämme yhteiskuntamme hyvinvointia yrittämällä Suomessa tarjoamalla erinomaista laskurahoituspalvelua suomalaisille yhtiöille. Liity talkoisiin ja Osta työtä Suomeen. Edes 10 eurolla kuukaudessa!