Haluamme, että palvelumme on mahdollisimman vaivaton ja helppo käyttää. Siksi meille voi nykyisin laittaa laskun kaikilla mahdollisilla tavoilla, joita sinulla vain sattuu tulemaan mieleen. Suurin osa yrityksistä laittaa meille laskun sähköpostilla info@coronacapital.fi tai sivujemme laskun myyntiin tarkoitetulla lomakkeella.

Tarvitsemme laskusi, jotta voimme antaa sinulle tarjouksen juuri kyseistä laskusta. Katsomme laskustasi summan, eräpäivän sekä maksajan tiedot. Kaikki tämä informaatio vaikuttaa siihen, kuinka paljon rahaa sinun on mahdollista saada laskustasi heti. Lisäksi palvelun käytön hinta määräytyy näiden tietojen mukaan.

Laskun lähettäminen meille ei sido sinua mihinkään! Voit huoletta laittaa laskun ja testata mitä laskurahoitus juuri sinun tapauksessasi ja kyseisen laskun kohdalla tarkoittaisi. Saat selville mitä laskurahoitus kyseiselle laskulle maksaisi ja kuinka paljon rahaa sinulla olisi sen jälkeen käytössäsi omaan projektiisi tai mihin nyt sitten rahaa tarvitsetkaan.  Annamme mielellämme tarjouksia laskuista. Se on meidän työtämme ja  mielestämme osa onnistunutta asiakaspalvelua.

Kun olet laittanut meille laskun, laskemme heti tarjouksen sille ja palaamme asiaan sinulle. Nopeimmillaan asiakkaallamme on ollut rahat laskustaan käytössä 20 minuutissa laskun lähettämisestä. Rahoittajan tavoitteena on olla markkinoiden simppelein ja nopein laskurahoituspalvelu. Tietenkin laadusta ja ystävllisyydestä tinkimättä.

Laita lasku meille esimerkiksi:

Sähköpostilla: info@coronacapital.fi

Simppelillä laskun myyntilomakkeella

WhatsAppilla: 050 562 8904

Facebookissa: https://www.facebook.com/Rahoittaja/

Etanapostilla: Rahoittaja, Kalevankatu 4, 00100 Helsinki
Pyydä laskurahoitustarjous
Hae yrityslainaa