Laskun myyntiä koskevat yleiset kysymykset

Suomalainen yritys tai yrittäjä, joka on rekisteröity sekä kauppa- että ennakkoperintärekisteriin. Yrityksen iällä tai mahdollisilla maksuhäiriöillä tai -viiveillä EI ole merkitystä. Yrittäjän henkilökohtaiset maksuhäiriöt eivät ole ole este laskun myymiselle.

Yrityksen edustaja jolla on nimenkirjoitusoikeus, sekä suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset.

Laskun maksajan, eli loppuasiakkaan, tulee olla yritys tai julkisyhteisö, joka läpäisee luottotarkistuksemme. Lasku ei saa olla erääntynyt ja saatavan on oltava riidaton. Laskun minimisumma on 500 euroa, maksimisummaa ei ole. Myös virolaiselle tai pohjoismaiselle taholle osoitetut laskut voi myydä Corona Capitalille.

Saat hakemuksen käsittelyn aikana laskukohtaisesti tiedon soveltuuko lasku rahoitettavaksi.

Tavoitteenamme on, että rahat ovat asiakkaan tilillä saman päivän aikana laskun vastaanottamisesta. Aamuisin ja aamupäivisin myytäväksi lähetetyt laskut rahoittuvat varmimmin saman päivän aikana. Saat rahat laskustasi nopeimmin kun teet kanssamme puitesopimuksen laskurahoituksen yksityiskohdista. Puitesopimus ei sido laskurahoituksen käyttöön, vaan voit tehdä sen jo ennen varsinaista laskujen rahoittamista.

Laskurahoituksen hinta määräytyy asiakkaamme toimialan ja laskun maksuehdon mukaan. Pyydä rohkeasti tarjous – Se ei sido mihinkään!

Kokemuksemme mukaan eivät yhtään mitään jos edes huomaavat koko asiaa. Laskurahoitus ja factoring ovat hyvin yleisesti käytettyjä palveluja ja asiakkaasi saa todennäköisesti rahoitettuja laskuja myös muilta yhteistyökumppaneiltaan. Tiedostamme, että edustamme yritystäsi asiakkaasi suuntaan ja käyttäydymme sen mukaan. Tämä tarkoittaa ystävällistä ja asiallista lähestymistä.

Näemme, että moni yrittäjä hakee lainaa, mutta ei niinkään ymmärrä laskurahoitusta yritysrahoituksen muotona. Kun laskutat muita yrityksiä, kannattaa rahoitusmuotona ehdottomasti käyttää laskurahoitusta. Tämä on huomattavasti yrityslainaa kannattavampi ja edullisempi rahoitusmalli. Laskurahoitus on yrityslainaa riskittömämpi tapa rahoittaa yrityksen kasvua ja toimintaa. Siksi sitä pystytään tarjoamaan lainaa edullisemmin. Pyydä rohkeasti tarjous!

Emme osta, mutta voimme auttaa perinnässä, joten ota yhteys jos tarvitset yrittäjäläheistä perintäapua. Usein laskurahoitus nähdään keinona päästä eroon laskuista kun tiedossa on, että laskun vastaanottaja maksaa myöhässä tai ei ehkä ollenkaan. Vain ajallaan ja varmasti maksuun tulevat laskut kannattaa rahoittaa.

Toistaiseksi emme voi auttaa jos laskusi maksaja on yksityinen taho.

Rahoituaste on ostamissamme laskuissa pääosin 100 %. Myyntihetkellä lasku siirtyy kokonaisuudessaan Corona Capitalin omistukseen. Myyntisummasta vähennetään Corona Capitalin palkkio. Palkkiosta sovitaan etukäteen puitesopimuksessa.

Corona Capital ei osta reklamoituja laskuja. Jos myyty saatava reklamoidaan, perii Corona Capital myös laskun myyjältä.

Yrityslainasta usein kysyttyä

Yrityslainaa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa lainaa hakevassa yhtiössä. Laina haetaan ja myönnetään aina yritykselle.

Kyllä voi. Nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö täyttää lainahakemuksessa vaaditut tiedot. Kaikki nimenkirjoitusoikeudelliset kutsutaan allekirjoittamaan lainasopimus ennen lainasumman siirtämistä yrityksen tilille.

Kyllä. Kaiken kokoiset ja ikäiset yritykset voivat hakea kauttamme yrityslainaa.

Ei. Yrityslainamme on vakuudeton. Henkilötakaus riittää velan vakuudeksi.

Kyllä. Lainat vaativat vähentään yhden henkilön omavelkaisen takauksen. Takaajan luottotiedot tulee olla moitteettomat. Suuremmissa yrityslainoissa tarvitaan yleisemmin useampi takaaja.

Kyllä voi.

Omavelkaisen takauksen antava yksityishenkilö vastaa velasta aivan kuin se olisi hänen oma velkansa. Jos yritys jättää lainan maksamatta tai laiminlyö muutoin takaisinmaksuvelvoitteensa, velka voidaan periä takaajalta täysimääräisesti kaikkine kuluineen ja korkoineen.

Käsittelemme hakemuset aukioloaikoinamme, arkisin klo 8-16. Hyväksyttyäsi sähköpostiisi saapuvan lainasopimuksen, siirrämme rahat välittömästi tilille. Aukioloaikojemme ulkopuolella tulleet hakemukset käsittelemme välittömästi palauttuamme töihin.

Käytössämme on suurimpien suomalaisten pankkien tilit ja näihin pankkeihin varat siirtyvät pankkien aukioloaikoina välittömästi. Mahdollisiin muihin pankkeihin rahat siirtyvät viimeistään 1-2 pankkipäivän kuluessa. Näitäkin siirtoja on mahdollisuus nopeuttaa pikasiirtojen avulla. Pikasiirroista perimme 15 €:n palkkion.

Yrityslaina maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain. Maksuaikataulu ja muut maksuun liittyvät tiedot löytyvät aina lainasopimuksesta. Asiakasallekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti ennen lainasumman siirtämistä.

Kyllä onnistuu. Ennenaikainen maksu ei kuitenkaan vähennä yrityslainojen kulujen ja korkojen osuuksia.

Yrityslainan hinta vaihtelee lainasumman ja laina-ajan mukaan.

Myönnämme Yrityslainaa seuraavilla ehdoilla:

  1. Yritys on Kaupparekisterissä ja ennakkoperintärekisterissä oleva suomessa toimiva yritys
  2. Yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä tai verovelkaa
  3. Yrityksen vastuuhenkilöt ovat hyvämaineisia
  4. Takaajalla/takaajilla ei ole maksuhäiriöitä

Ota yhteys asiakaspalveluumme esimerkiksi sähköpostilla info@coronacapital.fi ja 0290 300 400. Vastaamme kaikkiin sinua askarruttaviin ja yritysrahoitusta koskeviin kysymyksiin!