Rahoittaja ja  ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja puhdistusaineita myyvä Clean Eden Oy ovat tehneet yhteistyötä vuoden ajan.  Clean Edenin omistaja ja vetäjä Sarah löysi Rahoittajan alun perin kun Rahoittajan Santtu soitteli hänelle.

Clean Eden Oy rahoittaa laskuja aina välillä, silloin kun on tarvetta. Varsinkin isojen asiakkaiden laskuissa on välillä pitkiä maksuehtoja, jolloin laskurahoituksen käyttö nopeuttaa kassankiertoa ja mahdollistaa laskuissa kiinni olevien rahojen sijoittamisen liiketoimintaan nopeammin kuin se muutoin olisi mahdollista.

Clean Edenin Sarah kertoo, että  hän on lähes päivittäin yhteydessä Rahoittajan asiakaspalveluun. “Minusta on todella ihanaa jutella heidän kanssaan, koska he tekevät aidosti tätä työtä ja osaavat olla huumorintajuisia sekä ystävällisiä. Aina vastataan puhelimeen ja asiat etenevät nopeasti”.

”Corona Capital on rahoittanut suurimman osan laskuistani,  mikä on mielestäni positiivinen asia. Vastaavaa palvelua on vaikea löytää Suomesta,  koska useimmat yritykset eivät rahoita kaikkia laskuja.”

”Suosittelen Corona Capitalin laskurahoitusta, sillä heidän kanssaan on helppo tehdä bisnestä ja palvelun laatu on korkea-luokkaista. En ole koskaan pettynyt vuoden aikana.”

Lue lsää asiakaskokemuksia Rahoittaja.fi:stä!